Hier kan je praten over alles wat niet met Lotus auto's te maken heeft.
Funny, auto-related en andere items kunnen uiteraard aan bod komen.
 #99105  door Ronald
 22 mei 2016, 19:57
Volgende week, 29 mei begint er een nieuwe serie van Top Gear op de BBC.
Ben benieuwd hoe de nieuwe presentators deze mega uitdaging oppakken.
Lijkt me een mega uitdaging en moeilijk om Clarkson en Co te overtreffen.
Ik ga kijken! :o
 #99132  door Red Baron
 24 mei 2016, 09:07
Ik volg toch ook Frederik.

Ik keek wel iedere keer maar de running gags begonnen wel afgezaagd te geraken.

Zo wist je iedere keer op voorhand dat wanneer ze met drie wagens op tour waren dat ze altijd hun deur opensmijten tegen de andere wagen.
Of als er iets moest vermaakt worden komt Clarckson af met nen hamer...

Veel vernieuwing zat er niet meer in de laatste jaren.
Daarmee dat ook ik wel uitkijk naar een nieuwe wind in dit programma.
En hopelijk met iets meer aandacht voor de classic cars!
 #99133  door xtian
 24 mei 2016, 09:47
Goh, soms was het idd wat voorspelbaar ; maar ik bleef toch altijd kijken. Zelfs op hun slechtst was het nog betere TV dan veel van die andere bagger... De nieuwe TG zal ik sowieso ook volgen ; ik hoop alleen maar dat ze hun eigen ding doen en niet zomaar de "oude" TG willen verder klonen. Maar de eerste teasers zijn alvast OK, kijk er al naar uit! Ongetwijfeld zal er - eens Clarkson & co hun nieuwe show starten - wel wat geprik zijn in de twee richtingen, maar dat kan de kwaliteit alleen maar ten goede komen :-)
 #99136  door Frederik
 24 mei 2016, 13:12
Qua entertainment was TG niet slecht nee, maar 't begon echt afgezaagd te worden ... qua beleving/auto vond ik dan Fifth Gear beter.

Ik kan mijn pap trouwens perfect koelen met andere autoprogramma's op vb. Discovery.

Chasing Classic Cars - Wayne is een HELD!
Street Outlaws - stuk in scene gezet, maar lekker brullende, vuurspuwende keiharde streetraces & ... altijd lachen fishing' Farmtruck en AZN
Fast n' Loud - al begint Richard en zijn "Whoow!", "interwebz" en "let's get you some of that" ook wel een beetje afgezaagd te geraken ;)
Counting Cars - zalige afwisselende show, altijd lachen als Danny weer een auto voor hem houd of rondrijdt om auto's te vinden
Wheeler Dealers - positivo show, maar leerrijk en goesting krijgend
Overhaulin' - Chip dat blijft een genie!
 #99231  door Ronald
 30 mei 2016, 21:34
Gisteren de eerste uitzending bekeken.
Bij het eerste deel met de Reliants dacht ik ojee als dat maar goed gaat.
De rest van de show was gelukkig beter.
Kijk volgende week weer!
 #99237  door xtian
 31 mei 2016, 08:57
Goh, zit wat met dubbel gevoel... Ik vond het bijwijlen echt pijnlijk slecht, en Chris Evans moet ophouden met voortdurend te schreeuwen! LeBlanc viel dan weer reuzegoed mee, Sabine en de anderen komen te weinig aan bod. Het is duidelijk dat de drie tenoren niet zomaar te vervangen zijn, en dat hun "chemie" - al was die soms wat georchestreerd - toch wel speciaal was. Er is zeker potentieel, maar ik zou ze liever hun eigen programma zien maken ipv het oude te herkauwen. Beetje minder show en wat meer geleuter over auto's. Ik begrijp dat de show qua kijkcijfers en merchandising voor de BBC heel belangrijk is, maar waarom laten ze Evans & Co niet gewoon hun eigen show maken ipv flauwe afkooksels van de oude TopGear? Ik heb gelezen dat Extra Gear zelfs beter wordt gevonden dan TG zelf, zal dit deze week eens checken. Jammer dat we die extra's niet te zien krijgen... Nu, alle begin is moeilijk, het programma moet zeker nog groeien. Ik zal dus nog wat blijven volgen, maar Evans blijft voor mij een foute keuze.